Een bezoekje aan de brandweer

zaterdag 09 maart 2019

Een bezoekje aan de brandweer

Al een aantal weken waren de gang en de klas van de kleuters omgetoverd in een soort van brandweerkazerne. De beroemde brandweerman Sam hing aan de muur, brandweerauto's stonden op de kast en overal was vuur (geschilderd of van papier) te zien. En als afsluiting van dit alles was er een bezoekje geregeld (met dank aan een aantal moeders) aan de brandweerkazerne in Vaassen. Twee brandweerlieden vertelden van alles, de kinderen konden klimmen en kijken in de 3 brandweerauto's en als slagroom op de taart mochten ze ook nog voor een ritje mee in de brandweerauto. Jaja, met sirene! Ze mochten ook spuiten met een echte brandspuit. De kinderen, moeders die mee waren en de juffen hebben genoten van dit uitje.

Fotoalbum

Deel dit artikel

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.