Pannenkoekdag

zaterdag 23 maart 2019

Pannenkoekdag

De jaarlijkse Pannenkoekdag is inmiddels weer achter de rug. Het was een groot succes mede dankzij de vele vrijwilligers. Rond acht uur kwamen de eerste ouders om in de crearuimte te zorgen voor voldoende beslag. Een tweede groep stak het vuur onder de pannetjes aan en zo rond kwart voor negen hing er in de gang al een heerlijke geur van gebakken pannenkoeken. De oudercommissie had de avond ervoor al veel werk verzet door de tafels klaar te zetten, te versieren en wat nog meer moet gebeuren om zo'n 80 opa's en oma's te ontvangen. De leerlingen uit groep 7 en 8 namen hun plaats achter de pannetjes in om ook te bakken. Jong geleerd ...... Naast de heerlijke geur hing er ook een fijne ontspannen sfeer. Iedereen voelde zich welkom en iedereen, oud en jong, kon zich tegoed doen aan het lekkers. De maaltijd begonnen we samen met het zingen van het Onze Vader en we sloten af met het lezen uit de Bijbel en een dankgebed.

Fotoalbum

Deel dit artikel

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.