Koningsspelen

vrijdag 12 april 2019

Koningsspelen

Op de kalender staat 12 april en toch speelden we vandaag de Koningsspelen. Dit was landelijk zo geregeld i.v.m. de meivakantie. Het plein was, met dank aan onze oudercommissie, prachtig versierd. Ook de juffen waren er vanmorgen al vroeg bij om e.e.a. klaar te zetten, zowel binnen als buiten. Om half negen werd het gezamenlijk ontbijt genuttigd en na het zingen van het Koningsdaglied de Pasapas (wie kent het niet) storten de kids zich op het spelcircuit. Enkele moeders bleven binnen om de ontbijtboel op te ruimen (zie foto's). Dank daarvoor. De spelletjes verliepen in een ontspannen sfeer en gaandeweg de morgen kwamen er steeds meer bezoekers een kijkje nemen. De oudercommissie had voor hen koffie/thee klaar staan met wat lekkers. De wind was fris maar ach de zon deed wel zijn best en het was droog! Na het danken in de klas zongen we tot slot buiten nog gezamenlijk de 2 bekende verzen van het Wilhelmus. De kinderen gingen huiswaarts, de vaatwasser werd ingepakt en de vlaggen, vlaggetjes en al het spelmateriaal werd verzameld en weer naar zolder gebracht. Alsof er geen Koningsspelen geweest zijn.

Fotoalbum

Deel dit artikel

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.