Ouderpanel

zaterdag 16 november 2019

Ouderpanel

Op dinsdagavond 5 november kwamen een aantal ouders, in dit geval moeders, op school om samen met meeter Jansen en juf Jolanda te sparren over school en alles wat daar omheen gebeurt. Meester Jansen vertelde over de visie en missie van school waar momenteel aan gewerkt wordt en over het realiseren van een groen-doen plein en het organiseren van de zgn. ateliermiddagen waar andere talenten aan bod komen. De moeders werd gevraagd om feedback te geven over diverse zaken. Nou en dat deden ze! Het was een fijne maar vooral opbouwende avond. Begin 2020 zal er weer een nieuwe avond worden gepland. Misschien is dat iets voor u?

N.B.: op de foto ziet u de moeders die bezig zijn om notities te maken.

Deel dit artikel

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.